dinsdag 8 januari 2013

Datum toertocht gewijzigd: 26 mei !!

In tegenstelling tot mijn eerdere bericht hebben we besloten "onze" toertocht door Zuid Limburg een week te vervroegen en te houden op zondag 26 mei 2013. De reden hiervoor is dat dan ook de mensen die deelnemen aan Alpe d'HuZes mee kunnen doen en nog een mooie laatste trainingsrit hebben. Wij rekenen erop dat bijvoorbeeld de leden van het AD6 Team Sogeti allemaal meedoen (Regel jij dat Hans?). Wellicht ook nog enkele mensen uit de fietsgroepjes van Health City Nuenen en Health City PSV?

De opzet is dat we de deelnemers verdelen in een aantal groepen. Elke groep wordt begeleid door een lid van ons team, die in het bezit is van de route (op Garmin) en/of de route kent. Hij zorgt er ook voor dat de groep (na elke beklimming) bij elkaar blijft. De groepen mogen niet te groot worden zodat de veiligheid gewaarborgd is en de overlast voor andere weggebruikers geminimaliseerd wordt. Het streven is om op een nog te bepalen lokatie langs de route elkaar te treffen voor een gezamelijke lunch of kopje koffie (zelf te betalen uiteraard). Meer details volgen later, maar het is nu al zeker dat 26 mei een mooie dag gaat worden!

De route hebben we al, de datum is bekend. Ik ben alleen nog bezig om een fotograaf te regelen die actiefoto's maakt van alle deelnemers op één van de beklimmingen, zodat iedereen na afloop een (of meerdere) mooie foto's gemaild krijgt als aandenken. Als we het kunnen regelen dat de deelname inclusief digitale professionele foto is, dan bedraagt de deelnameprijs 15 euro. Dat bedrag komt 100% ten goede aan de Nierstichting. Voor dat geld heb je dus een leuke, gezellige, mooie fietstocht door het mooie Limburg, een mooie actiefoto van jezelf en steun je de Nierstichting. In feite doneer je gewoon 15 euro en krijg je er een leuke tocht en foto voor terug. Uiteraard staat het vrij om meer te doneren :-) .

Blijf mijn blog volgen voor meer informatie over deze en andere acties!

PS: de teller staat vandaag al op 350 euro. Het gaat dus al de goede kant op, maar het kan altijd nog beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten