zondag 27 januari 2013

De duizend euro grens doorbroken!

Vandaag staat de teller al op 1.045 euro! In een goeie 3 weken tijd zijn er dus al heel wat donaties binnen gekomen, geweldig! Een deel daarvan is ook al afkomstig van mensen die ingeschreven hebben voor de toertocht van 26 mei en al betaald/gedoneerd hebben. Erg leuk om te merken dat veel deelnemers zelfs meer doneren dan de vereiste 15 euro. Blijkbaar spreekt de actie en het doel erg aan.

Toertocht 26 mei 2013
Ben je een getrainde racefietser (of wil je juist een doel om voor te gaan trainen) en wil je deelnemen aan de toertocht op 26 mei in Zuid Limburg, waar we een mooie route van circa 100km gaan fietsen, meld je dan bij mij aan op het speciale emailadres stelvio.actie@gmail.com. Nadat je van mij de bevestiging hebt gekregen dat je ingeschreven bent, dien je een donatie te doen van minimaal 15 euro via de doneerbutton op mijn actiepagina. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. Op dit moment zijn er al 25 inschrijvingen, dus dat gaat de goede kant op. Je inschrijving is definitief zodra je donatie ontvangen is. Aangezien je donatie rechtstreeks naar de Nierstichting gaat is het niet mogelijk om, bij annulering, je donatie terug te storten. Gedoneerd blijft dus gedoneerd, maar ik ga ervan uit dat niemand daar moeite mee heeft :-).

Opzet van de tocht:
We verzamelen op een centrale plaats in Zuid Limburg (waarschijnlijk Berg en Terblijt, details volgen nog) van waar we vertrekken in verschillende groepen (met enkele minuten afstand tussen elkaar). We maken de groepen niet te groot, om overlast voor andere verkeersdeelnemers te beperken en de veiligheid binnen de groepen te verhogen. Het dragen van een helm is trouwens verplicht! Voor zover mogelijk worden de groepen op "sterkte" ingedeeld, maar we spreken af dat elke groep bij elkaar blijft en na iedere beklimming op elkaar wacht om daarna weer als groep verder te gaan ("samen uit, samen thuis"). Het gaat tenslotte om de gezelligheid en niet om de snelheid. Iedere groep wordt begeleid door minimaal 1 van ons die de route kent en/of deze op de navigatie heeft staan. Diegene zorgt er ook voor dat de groep bij elkaar blijft.
Halverwege wordt een pauze ingelast waar je (op eigen kosten) iets kunt drinken en/of eten. De kans is groot dat de groepen elkaar hier zullen treffen (gezellig!).
De tocht eindigt weer bij het vertrekpunt, waar de mogelijkheid is om gezamenlijk nog wat te drinken en na te praten.
Ik heb een (professionele) fotograaf bereid gevonden om deze dag op een van de beklimmingen een actiefoto van elke deelnemer te maken. Die foto krijg je na afloop (gratis) toegestuurd per mail, zodat je een leuke herinnering hebt aan deze gezellige tocht.

Andere activiteiten die volgen
Ik ben op dit moment bezig nog enkele andere activiteiten te organiseren. Wat al zeker doorgaat is een workshop racefietsonderhoud welke ergens in maart gegeven wordt door Sjef Kisters van Rubino Wielershop in Nuenen. Details en prijs volgen binnenkort. Plaatsen zijn beperkt!

Verder heb ik van mijn collega Berry van der Stroom een schilderij gekregen (olieverf op doek 140x70 cm) van een fiets, welke we gaan veilen. De opbrengst gaat volledig naar de actie. Ook hierover snel meer. Topactie, dank je wel Berry!

Ook ben ik bezig met het organiseren van een wijnproeverij. Zodra er meer bekend is lees je dat op dit blog en/of op de Social Media.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten