donderdag 21 maart 2013

Geslaagde workshop racefietsonderhoud!

Woensdag 20 maart j.l. was bij Wielershop Rubino de workshop racefietsonderhoud. Er hadden zich 13 personen ingeschreven, maar door 3 afmeldingen waren er uiteindelijk 10 deelnemers (met mij erbij dus 11). Gelukkig hebben de afmelders wel gedoneerd (of hebben toegezegd dat alsnog te doen), want daar gaat het tenslotte om.

Sjef Kisters had de avond goed voorbereid en verzorgd. De koffie en thee stonden klaar en ik had zelf voor vers gebakken cake gezorgd (Anita bedankt!). Naast gastheer Sjef waren er vier monteurs aanwezig (Marcel, Henk, Ivan en Rick) en twee man winkelpersoneel (Tim en Robert). Het was voor iedereen een erg leerzame, maar vooral ook gezellige avond. We hebben veel gelachen!

De onderwerpen varieerden van een o.a. een band verwisselen (zie foto), tot afstellen van de derailleurs en het demonteren van het crankstel. In de pauze was er ruim de gelegenheid om de winkel te bekijken en inkopen te doen. Sjef had een speciale actie voor deze avond. Behalve een korting op de aankopen voor de deelnemers zelf, heeft hij toegezegd 10% van het omzetbedrag als donatie aan mijn actie te schenken. De deelnemers hebben behoorlijk wat gekocht en Sjef heeft de omzet ook nog naar boven afgerond, zodat we binnenkort een mooie donatie tegemoet mogen zien. Naast alle (vrije) tijd en energie die in deze avond en de voorbereidingen daarvan zijn gaan zitten, is dat een heel mooi gebaar!

Ik wil Nicole, Kitty, Ton, Jos, Joy, Coert, Jeroen, Cees, Rini en Jean-Jacques bedanken voor hun deelname en hun aankopen.
Sjef en zijn team super bedankt voor deze leerzame en gezellige avond en jullie bijdrage daarin!

 


 


      



Geen opmerkingen:

Een reactie posten