zondag 12 mei 2013

Toertocht Zuid Limburg 26 mei, er zijn nog plaatsen!!!!




Voor de toertocht op 26 mei door Zuid Limburg (100km) zijn nog circa 15 plaatsen beschikbaar. Heb je zin in een gezellige tocht door een van de mooiste landschappen van Nederland, schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar stelvio.actie@gmail.com. Iedereen met een behoorlijke fietsconditie (en een racefiets) kan meedoen. De snelheid is ondergeschikt aan de gezelligheid. We rijden in groepjes i.v.m. de veiligheid en na elke beklimming wacht de groep tot zij weer compleet is ("samen uit, samen thuis").


Startlocatie is Café 't Vöske, Grote Straat 8 in Berg en Terblijt http://www.cafehetvoske.nl/.
Verzamelen tussen 8.30 en 9.15 uur (koffie en thee verkrijgbaar bij 't Vöske). Daarna groepsfoto met alle deelnemers. Vanaf 9.30 uur vertrek eerste groep.

We pauzeren bij Boscafé 't Hijgend Hert (in Vijlen) http://www.boscafe.nl/.
Boscafe 't Hijgend Hert, de enige Nederlandse berghut
Tussen 12.00 en 13.00 uur houden zij voor ons (buiten) voldoende tafels vrij. Daar kun je als je wilt wat te drinken en te eten kopen. Denk aan lekkere appelvlaai, soep of poffertjes! De eigenaren van 't Hijgend Hert doneren een percentage van hetgeen wij bij hun besteden aan mijn actie! Alvast bedankt Anja en Hank!

We verwachten dat de snelste groep vanaf ongeveer 14.30 uur weer terug kan zijn in Berg en Terblijt. De rest zal ergens tussen 14.30 en 15.30 uur volgen. Daar kunnen we nog gezellig wat drinken en/of een heerlijke kop (huisgemaakte) soep (of broodje) eten en na kletsen. 't Vöske houdt hier met haar inkopen rekening mee. Uiteraard zijn alle consumpties gedurende de hele dag voor eigen rekening!.

Tijdens de tocht maakt een fotograaf (Alain Dacier) mooie actiefoto's van alle deelnemers op verschillende locaties en zelfs ook vanaf een rijdende motor. Deze foto's worden gratis ter beschikking gesteld aan de deelnemers, zodat je een blijvende mooie herinnering hebt aan deze bijzondere dag.

Ben je een (fanatieke) racefietser, schrijf dan nu nog in. Neem ook gerust je fietsmaatje(s) mee. Deelname kost een donatie van (minimaal) 15 euro, dus daar hoef je het niet voor te laten :-).


Geen opmerkingen:

Een reactie posten