donderdag 23 mei 2013

Nieuwe datum: Toertocht verplaatst naar 23 juni 2013 !!!!

Vanwege de zeer slechte weersvoorspellingen voor Zuid Limburg op zondag 26 mei (gevoelstemperatuur 8 graden, windkracht 4 en de hele dag regen), hebben we besloten om de geplande toertocht te verplaatsen naar zondag 23 juni. Het was niet makkelijk om dit besluit te nemen, want met 46 deelnemers heb je toch het gevoel dat je mensen teleurstelt als het niet doorgaat. Maar de reacties tot nu toe zijn zeer positief. Blijkbaar hadden er weinig mensen zin om zich nat te laten regenen, met het risico op ziek worden, valpartijen, lekke banden etc. 

Iedereen is ingelicht, ook de beide horeca gelegenheden die op onze komst gerekend hadden en waar we ook de 23e weer terecht kunnen. En ook onze "huisfotograaf" Alain is 23 juni beschikbaar, dus dat gaat helemaal goed komen. En ik kan me niet voorstellen dat het op 23 juni nog steeds winter is. Op dit moment is het hier in Nuenen 6 graden en regent het. Niet normaal voor eind mei !!!!

Als er nog mensen zijn die mee willen doen maar zich nog niet ingeschreven hadden, dan kan dat nog steeds. Stuur een mailtje aan stelvio.actie@gmail.com en ik kijk of er op dat moment nog plaats is. Misschien komt er ook een kortere afstand (denk aan 65-70km) voor diegene waarvoor 107km net te veel van het goede is. Geef in je mail maar aan wat je voorkeur heeft.
Vogezen 2010, toen was het pas echt koud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten