donderdag 2 mei 2013

Tweede workshop racefietsonderhoud op 21 mei in Voorburg; schrijf nu in!!

Vanwege het succes van de eerste workshop (in Nuenen) en de belangstelling uit andere delen van het land, organiseren we in samenwerking met een fietsenzaak in het westen van het land een tweede workshop. Deze vindt plaats op dinsdag 21 mei 2013 bij Van Herwerden, Laan van Nieuw Oosteinde 100 in Voorburg (omgeving Den Haag).  Deze zaak ligt dicht bij de snelweg en is dus erg goed bereikbaar voor een groot deel van midden- en west Nederland.

Tijdens de workshop leer je hoe je klein onderhoud aan je racefiets kunt doen (denk aan vervangen ketting,
tandwielen, stuurlint e.d.), kleine reparaties kunt doen, maar ook gewoon enkele handigheidjes zoals het afstellen van je derailleurs en remmen. Uit de ervaring van de vorige workshop weten we dat de deelnemers het een erg leerzame en gezellige avond vinden. Ook degene die al enig sleutelwerk zelf doen steken er nog wat van op kan ik uit eigen ervaring melden :-).

Kosten voor deelname bedragen 15 euro, te voldoen door een donatie. Voor een dergelijke workshop is dat absoluut geen geld!!

Inschrijven kan via een email aan stelvio.actie@gmail.com . Nadat je van mij een bevestiging per mail hebt gehad, dien je de donatie van (minimaal) 15 euro over te maken via mijn actiepagina bij de Nierstichting www.geef.nl/frankpas. Dit kan o.a. met iDeal of creditcard. Gedane donaties zijn onomkeerbaar en kunnen dus niet terug gestort worden.

Er zijn bij deze workshop slechts tien plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in!!! Bij voldoende belangstelling (lees: veel meer dan 10 inschrijvingen) is Van Herwerden bereid nog een workshop te faciliteren op een andere datum, maar dan moet de workshop van 21 mei wel eerst zijn uitverkocht.

Ik zie de inschrijvingen graag tegemoet!

PP: bedankt voor je inspanning om toch deze workshop nog georganiseerd te krijgen bij Van Herwerden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten